Digital terapi och coaching 

På grund av situationen med Corona har behovet av digital terapi och coaching ökat avsevärt. Mindcompanion har erbjudit digital terapi och coaching sedan 2017 och har därmed en relativt lång erfarenhet av digital terapi och coaching. Traditionellt har det varit tidsbrist eller något funktionshinder som varit den främsta anledningen till att välja terapi eller coaching via nätet.

Förutom den självklara fördelen att få hjälp utan att utsätta sig själv för smittorisk så finns det flera fördelar med digital terapi och coaching. T.ex. att man befinner sig i en bekväm miljö, dvs en miljö som är mycket bekant med och känner sig trygg med. En annan fördel är att man inte är bunden till att gå till en terapeut/coach som befinner sig i närheten utan man kan välja helt fritt oavsett var i världen du befinner dig.

Mindcompanion erbjuder digital terapi via Zoom, FaceTime eller Skype (via dator, platta eller mobil) utifrån ditt/ert önskemål. De former av terapi och coaching som erbjuds fysiskt erbjuds även digitalt (inklusive parterapi).

Boka en första session för halva priset!